Samen met het webbureau JonathanOntwerpt heeft Bureau jairo de website van Stichting Welzijn Nunspeet gebouwd. Jonathan verzorgde met name de techniek, opbouw en pagina structuur en ik vulde de site met content zoals linkjes, tekst en afbeeldingen. Op welzijnnunspeet.nl is veel informatie te vinden over de activiteiten die de organisatie faciliteert in de gemeente Nunspeet voor onder andere ouderen, jongeren, volwassenen en kinderen, maar ook specifiek voor meiden en ‘nieuwkomers’.

Directeur Egbert Ribberink: “Met de nieuwe website willen we meer inzicht geven in wat we doen, maar ook wanneer evenementen plaatsvinden. Tegelijkertijd willen we meer vertellen waarom we activiteiten faciliteren en organiseren. In samenwerking met partners zoals de gemeente Nunspeet, het Venster, Centrum voor Jeugd en Gezin en anderen geven we gestalte het ontwikkelen, mee doen en meetellen van iedereen in Nunspeet. De nieuwe website heeft een mooie uitstraling, is overzichtelijk en is goed te bekijken op tablet en smartphone.”

De website is gerealiseerd door JonathanOntwerpt.nl en BureauJairo.nl, twee Nunspeetse ondernemers. Hoewel zij zelf al jaren in Nunspeet wonen, wisten ze niet dat SWN zoveel meer is dan de amvo-bussen die door Nunspeet heen rijden. De stichting heeft meer dan 60 verschillende (wekelijkse) projecten en is van grote betekenis voor veel inwoners in de gemeente Nunspeet. Bij de oplevering is een persbericht verstuurd welke werd opgepikt door de drie lokale kranten. Bekijk de website op www.welzijnnunspeet.nl

Tekst check en vormgeving beleidsdocument

Op het concept beleidsdocument heb ik een tekstcheck gedaan. Om het beter leesbaar te maken heb ik de vormgeving verzorgd waarbij het boek ‘allenig zijn is maar een wankele basis’ en de karakteristieke afbeelding van Andries (78) en Grietje (84) uit de oude doos een rol speelde. Bekijk het document.