Voor +25 verschillende opdrachtgevers ging ik in 2023 namens Bureau Jairo aan de slag. Voor de één een logo of infographic. Voor de ander het ont- en verzorgen van de maandelijkse nieuwsbrief en voor de derde een compleet magazine. Of iets anders wat met communicatie, marketing of fondsenwerving te maken heeft.

Doorgeven van wat ik ontvang

Van de variëteit geniet ik; van de hectiek en van de rust, van de grote en kleine klussen, van de persoonlijke gesprekken en de samenwerking. Ik ben dankbaar voor jou als klant en voor God die mij gelegenheid geeft om jou te helpen met de talenten die ik van Hem heb gekregen.

Wandeling als metafoor

Samen met mijn drie broers ben ik begin december gestart met een lange afstand wandeling, het Marskramerpad. In etappes lopen we de uitgestippelde route van Oldenzaal naar Scheveningen. Zo’n wandeling is een mooie metafoor. 2023 vond ik zakelijk gezien een jaar met veel weggetjes. Je weet niet wat er na de volgende bocht komt, hoe de weg eruit ziet en wat je zal tegenkomen. Spannend, maar tegelijkertijd geniet ik van de omgeving, het reisgezelschap, de gesprekken, de stops onderweg en spontane ontmoetingen.

Wie jubileert trakteert

Afgelopen oktober vierde ik het vijf-jarig jubileum van Bureau Jairo. Time flies… En wie jubileert trakteert. Dus dit jaar een homemade-stroopwafel-boterkoek als eindejaars-relatie-geschenk. Geniet ervan samen met je collega’s, partner of je familie.

Een nieuw rondje

Ik hoop dat 2024 ook een jaar wordt waarin je geniet van de tijdreis, van vergezichten, van de nieuwe en/of onverwachte dingen die je onderweg tegenkomt. Één ding blijft al die jaren voor mij hetzelfde; God gaat met mij mee. Dat geeft mij rust, ontspanning en sturing. Dat gun ik ook jou zowel prive en qua werk in het komende ‘nieuwe rondje’.

Hartelijk dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Wees tot zegen! Jaïro