M’n zakelijk bank stuurde mij een ‘automation-mail’ die mij feliciteerde met het vijf jarig bestaan van mijn bedrijf. Ze hadden het scherper voor ogen dan ik.

Opeens zijn we dus alweer vijf jaar verder. Het begon met een idee en vriend Wijnand nam mij onder zijn vleugels om na Albanië het zzp-schap te omarmen. We startten met een kringloopwinkel tismooi, Onmission.nl en een buurttijdschrift voor ’t Harde. Kinderwerk Eropuit kwam erbij en toen ging ik bij de NEM interimmen.

Zo kwam van het een het ander. Een bijzonder moment was toen ik op een ondernemersontbijt Jonathan tegenkwam. We bundelden pro deo de krachten rondom een gebedsactie voor Libanon. En zo groeide de klantenkring. Op dit moment ben ik ‘druk’. Daar hou ik helemaal niet van en wil ik niet zijn, maar ‘k zie het als een zegen, waarvan we als gezin kunnen leven.

Een van de pareltjes was een nieuwe website voor de stichting Hoop voor Albanië. Ruim een jaar hikten ze tegen een nieuwe website aan. Jonathan en ik fixten deze voor hen in twee maanden tijd. Het is waardevol om een bijdrage te leveren aan het ‘etaleren’ van hun mooie werk in Albanië.

Inmiddels help ik bijna twintig stichtingen met diverse communicatiewerkzaamheden om de verhalen van ver weg, dichterbij te halen. Vijf jaar is geen verdienste van mijzelf. Het is God en God alleen. Hij gaf mij talenten waarmee ik mag woekeren. Soli Deo Gloria