Het gezegde luidt:

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen.
Als je ver wilt komen, ga dan samen.

Zo is het maar net. Een mooi voorbeeld is het huwelijk, maar ook zakelijk gaat het voor mij op. In 2019 maakte ik tijdens het ondernemersontbijt van de gemeente Nunspeet kennis met Jonathan v/d Helder. De burgemeester hij en ik zaten samen aan een tafeltje en het bleek dat hij websites maakte. We maakten kennis, bleken raakvlakken te hebben en allebei gewerkt te hebben voor een zusterorganisatie van stichting Agape. Hij destijds voor Athletes in Action, ik voor GAiN.

De tijd erna leerden we elkaar beter kennen, spraken af en ontdekten dat we elkaar kunnen aanvullen. Jonathan is goed met websitetechniek en is ‘pixel perfect’. Ik vul aan met ideeën, ontwerpen en teksten. De match was gemaakt.

Het eerste echte project samen was BidvoorLibanon.nl (website & nieuwsbrieven). Daarna kwam Medair.org/nl (website beheer, finetunen en landingspagina’s maken voor campagnes), EvangeliegemeenteAgape.nl (logo, huisstijl, digitale nieuwsbrief, folder, kerksite) en in november HoopvoorAlbanie.nl, die we in recordtempo (2 weken incl. nachtwerk) helemaal naliepen, overzetten en optuigden.

We trekken samen op, zijn kritisch op elkaars werk en lachen samen. Ik ben blij en dankbaar voor de samenwerking en ben benieuwd wat de toekomst zal brengen. Binnenkort schuiven we weer aan bij het ondernemersontbijt van de gemeente Nunspeet. Check JonathanOntwerpt.nl voor zijn werk.

Bewerkte illustratie van origineel Mohamed Hassan – Pixabay