Stichting Hoop voor Albanië wilde graag adverteren op de achterkant van het EO magazine Visie. Toen ik aangaf dat de website een upgrade kon gebruiken knikten ze bevestigend. Maar toen bleek dat de advertentie eind oktober op de achterkant van het magazine zou verschijnen, wilden ze doorpakken en de nieuwe website online hebben.

Ik vroeg m’n compagnon Jonathan om deze uitdaging samen aan te gaan en in twee weken te regelen voor 28 oktober, want dan zou de advertentie verschijnen. Het was aanpoten, maar gelukkig zat veel mee. Joost had al veel voorwerk gedaan en veel van de Hoop voor Albanië website klaargezet in wordpress met het DIVI thema. De oude website checkten we en e-mailadressen werden overgezet. Na de oplevering hebben we de pixels finegetuned en alle magazines bladerbaar gemaakt. Het was meer werk dan we van te voren dachten en er zat ook wat nachtwerk bij, maar het was het meer dan waard om deze klus aan te pakken en de stichting online te laten shinen.

De komende maanden zal ik de website nog bijhouden en dan een sessie plannen om de website over te dragen. Check hoopvooralbanie.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 3, 2021