Brainstorm sessie bij ‘zendingsverzekeraar’

, , , , ,

“Je naam werd een aantal keer genoemd tijdens de pauze. En eindelijk voeg ik de daad bij het woord.” In plaats dat ik de verzekering belde, belde Hilko, onze verzekeringsman, mij. Ik ken hem al vanaf het moment dat we samen standwerk tijdens de Pinksterconferentie deden, ruim tien jaar geleden. Samen met compagnon Jan-Ties leiden zij het bedrijf ‘Jabes Verzekeringen’.

Het kleine team is een sterspeler in het persoonlijk afhandelen van verzekeringsclaims en verzekeren van onder andere zendelingen in het buitenland. De website bijhouden en een nieuwsbrief verzenden is ‘gedoe’ voor hen. Het kost hen energie, terwijl de organisatie veel betekent op de achtergrond in het missiewerk ‘all over the world’. Tijdens de twee uur-brainstormsessie vloog de tijd. De open houding, de SWOT, de sterke kanten en uitdagingen kwamen aan bod tijdens het gesprek.

Het gesprek werkte ik uit in een gespreksverslag, een plan de campagne qua communicatie en een acquisitievoorstel. Die bespraken we later om te koppelen aan een budget en tijdspad. De komende tijd gaat Bureau Jairo voor Jabes Verzekeringen webcontent beheren, artikelen schrijven, digitale nieuwsbrieven verzorgen en hen ondersteunen bij de acquisitie.

Foto: Hush Naidoo / Unsplash

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

juni 8, 2021