Aangenaam

Mijn naam is Jaïro, geboren in 1981 en ‘Bureau Jairo’ heet mijn onderneming. Ik studeerde HBO communicatie in Ede, werkte onder andere bij een vakbond, tekstbureau en stichting GAiN als communicatie-medewerker en -adviseur. In 2015 ging het roer om en woonde ik met mijn gezin in Albanië voor 3,5 jaar als zendeling. Sinds 1 oktober 2018 ben ik zelfstandig ondernemer en werk voor diverse stichtingen en bedrijven. Ik werk met name vanuit huis in Nunspeet.

hoofd Jairo

Ik bouw graag mee

Ik hou ervan om een steentje bij te dragen in het zichtbaar maken en promoten van organisaties. In Nederland met het compleet restylen van een magazine of het opzetten van een nieuwe website. In Albanië heb ik dat gedaan met sociale projecten, waaronder een sociaal café ‘Up’.

l

Ik werk pragmatisch

 Ik hou van A4tjes. compacte plannen, checklists met concrete adviezen waaruit de opdrachtgever kan kiezen, die ik graag uitvoer. Dus geen uitgebreide communicatie-adviezen of gelikte beleidsplannen.

Ik ben een generalist

Communicatie is een groots vakgebied. Om alles te kunnen is te veel voor mij. Ik heb een netwerk van specialisten om mij heen waarmee ik indien nodig samenwerk.

Ik ben een 'ideeënmeneer'

Als buitenstaander heb ik vaak frisse ideeën. Niet elk idee is geniaal maar sommige ideeën zijn het waard om uit te werken, zoals de sollicitatie via een postduif of het kerstverhaal in tweets.

Als je ver wilt komen, ga dan samen

In 2019 maakte ik tijdens een  ondernemersontbijt kennis met Jonathan v/d Helder. We raakten aan de praat, hadden een klik en ontdekten dat we elkaar kunnen aanvullen. Jonathan is goed met websitetechniek en is ‘pixel perfect’. Ik vul aan met ideeën, ontwerpen en teksten.

Samen werkten we onder andere aan de projecten:

  1. BidvoorLibanon.nl (website & nieuwsbrieven),
  2. Medair.org/nl (website beheer, finetunen en landingspagina’s maken voor campagnes),
  3. EvangeliegemeenteAgape.nl (logo, huisstijl, digitale nieuwsbrief, folder, kerksite),
  4. HoopvoorAlbanie.nl, een nieuwe website die we in recordtempo helemaal naliepen, overzetten en optuigden.

We trekken samen op, zijn kritisch op elkaars werk en lachen samen. Ik ben blij en dankbaar voor de samenwerking en ben benieuwd wat de toekomst zal brengen. Check JonathanOntwerpt.nl

Naast al het gecommuniceer ben ik fan van marktplaats, hou van doorleefde (vintage) spulletjes, beleef graag een avontuur en geniet van de eenvoudige dingen die God aan jou en mij geeft.

En wie ben
jij?

Kennis maken? Cappuccinootje erbij? Let me know!