Infographic jaarverslag

(Communicatie)Bureau Jairo maakt onder andere infographics voor stichtingen. Daarvoor zijn ruim honderd jaarverslagen  uitgeplozen en verwerkt in een infographic. Geïnteresseerd in een infographic? Ik ga graag aan de slag zodat cijfers gaan leven en het verhaal en de resultaten van jouw stichting aantrekkelijk eruit zien.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een infographic-jaarverslag organiseren voor mijn stichting?

Dat kan eenvoudig in 3 stappen; Stap 1) Stuur een mail naar post@bureaujairo.nl 2) Vul het toegestuurde format en een briefing in. 3) Reageer via maximaal 2 correctierondes.

Kan ik een infographic op maat krijgen?

De aanbieding voor de infographic geldt voor het A4-formaat en de ingevulde gegevens voor een jaarverslag. Als er andere wensen zijn kan daar invulling aangegeven worden. Mail je wensen naar post@bureaujairo.nl en dan laat ik weten of het binnen het bestaande concept past.

Hoe kan Bureau Jairo mij helpen met het jaarverslag?

Allereerst door een infographic te maken. Daarnaast kan ik ook helpen bij een onderdeel zoals de redactie, feedback, vormgeving. Indien nodig kan ik ook de complete organisatie rondom het jaarverslag verzorgen. Neem contact op voor een prijsopgaaf via post@bureaujairo.nl

Ben ik verplicht als ANBI om een jaarverslag te publiceren?

De meeste goede doelen waarderen de ANBI-status omdat donateurs hun giften als aftrekpost kunnen opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte. Een ANBI-stichting heeft sinds 2014 de verplichting om de jaarverslagen en beleidsplannen te publiceren. (publicatieverplichting). Deze informatie moeten stichtingen gratis via internet (hoeft niet op de eigen website) ter beschikking stellen. En bepaalde informatie moet daarin worden opgenomen.

Kan ik ook een infographic krijgen als mijn jaarverslag van 2019 niet is meegenomen in het onderzoek?

Dat kan zeker. Ook de korting tot 31 mei geldt voor uw stichting. Jouw organisatie kunnen we de volgende keer meenemen bij het onderzoek rondom de jaarverslagen van 2020.

Komt er volgend jaar weer een jaarverslag-onderzoek?

Dat zou ik wel willen, maar merk dat ik er te weinig tijd voor heb. We inventariseerden eerder ruim 100 jaarverslagen van christelijke stichtingen die actief zijn in het buitenland op het gebied van armoedebestrijding en/of evangelieverkondiging.

Wat zijn de voorwaarden / kleine lettertjes?

De genoemde prijzen zijn exclusief btw, stockafbeeldingen en kilometervergoeding. Vaak zijn stockafbeeldingen en reiskosten niet nodig. De eindafbeelding mag de organisatie gebruiken en toepassen waar nodig. Het bronbestand (Illustrator) blijft eigendom van Bureau Jairo. De genoemde prijzen zijn geldig voor stichtingen. Voor bedrijven gelden andere tarieven. Vraag gerust een offerte op via post@bureaujairo.nl

Kan mijn jaarverslag meegenomen worden in het jaarverslag-onderzoek?

Dat kan zeker, graag ontvang ik uw jaarverslag van 2020 via post@bureaujairo.nl. De onderzoeken van de jaarverslagen van 2018 en 2019 is afgerond.

Kan ik ook feedback krijgen op mijn jaarverslag?
Uiteraard kan dat. Een beknopte terugkoppeling gaat via de telefoon of e-mail. Wil de organisatie een uitgebreidere feedback, het zogenaamde ‘schieten op het jaarverslag’ dan vraag ik daar 5 euro per pagina voor een jaarverslag vanaf 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder zijn de kosten 7 euro. Prijzen zijn exclusief btw.
Wat kost het vormgeven van mijn jaarverslag?

Dat hangt ervan af wat de wensen zijn. Het kan ‘in huis’ gedaan worden door het op het briefpapier vorm te geven, maar vaak levert dit niet een professioneel eindresultaat. Het vormgeven van een jaarverslag door Bureau Jairo kost 39 euro per pagina als het jaarverslag dikker is dan 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder rekent het bureau 49 euro per pagina. Deze bedragen zijn exclusief BTW, stockbeelden en reiskosten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op via post@bureaujairo.nl

Mijn vraag staat er niet bij!

No worry, be happy! Stuur een mail naar post@bureaujairo.nl of bel naar 06-149 59 459.

Een infographic jaarverslag voor jou!

Voor €349 krijg je als stichting een unieke, overzichtelijke infographic. Laat je achterban overzichtelijk zien wat er is gebeurd.

Laat jouw jaarverslag shinen!