Communicatiebureau Jairo maakt onder andere infographics voor stichtingen. Daarvoor heeft hij 50+ jaarverslagen van 2018 uitgeplozen en verwerkt in onderstaande infographic. Tot 8 april 2020 kost een ‘standaard’ jaarverslag-infographic €129 i.p.v. €199.

Een infographic jaarverslag voor jou!

Voor €199 krijgen organisaties een unieke, overzichtelijke  infographic om de activiteiten van 2019 terug te koppelen aan de achterban. Doorloop het 1-2-3 stappenplan en pak die korting van 95 euro (incl. btw) voor 8 april 2020!

meest gestelde vragen

Dat kan eenvoudig in 3 stappen, 1) Betaal via de betaal-link het bedrag inclusief btw. 2) Vul het per e-mail toegestuurde excel-formulier met een briefing en 3) reageer op het concept met maximaal 2 correctierondes.

Dat kan, als u akkoord bent met het jaarverslag en betaalt voor 8 april 2020. Dan krijgt u een korting van 79 euro exclusief BTW. Het totaalbedrag inclusief BTW is dan geen 240 euro inclusief btw, maar 145 euro. Een besparing van 95 euro.

De aanbieding voor de infographic geldt voor het A4-formaat en de ingevulde gegevens voor een jaarverslag. Als er andere wensen zijn kan daar invulling aangegeven worden. Mail je wensen naar post@bureaujairo.nl en dan laat ik weten of het binnen het bestaande concept past.

Allereerst door een infographic te maken. Daarnaast kan ik ook helpen bij een onderdeel zoals de redactie, feedback, vormgeving. Indien nodig kan ik ook de complete organisatie rondom het jaarverslag verzorgen. Neem contact op voor een prijsopgaaf via post@bureaujairo.nl

De meeste goede doelen koesteren hun ANBI-status omdat donateurs hun giften kunnen aftrekken van hun inkomen bij de jaarlijkse belastingaangifte. Een ANBI heeft sinds 2014 de verplichting om de jaarverslagen en beleidsplannen te publiceren. (publicatieverplichting). Deze informatie moeten stichtingen gratis via internet (hoeft niet op de eigen website) ter beschikking stellen. En bepaalde informatie moet daarin worden opgenomen.

Dat kan zeker. Ook de korting tot 8 april geldt voor uw stichting. Uw organisatie kunnen we de volgende keer meenemen bij het onderzoek rondom de jaarverslagen van 2019.

Dat is afhankelijk van de reacties op het onderzoek van het jaarverslag van 2018 en afhankelijk van de opdrachtgevers. De intentie is er in ieder geval.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw, stockafbeeldingen en kilometervergoeding. Vaak zijn stockafbeeldingen niet nodig net als de reiskosten. De eindafbeelding mag de organisatie gebruiken en toepassen waar nodig. Het bronbestand (Illustrator) blijft eigendom van Bureau Jairo. De genoemde prijzen zijn geldig voor stichtingen. Voor bedrijven gelden andere tarieven. Vraag gerust een offerte op via post@bureaujairo.nl

Dat kan zeker, graag ontvang ik uw jaarverslag van 2019 via post@bureaujairo.nl. Het onderzoek van de jaarverslagen van 2018 is afgerond.

Uiteraard kan dat. Een beknopte terugkoppeling gaat via de telefoon of e-mail. Wil de organisatie een uitgebreidere feedback, het zogenaamde ‘schieten op het jaarverslag’ dan vraag ik daar 5 euro per pagina voor een jaarverslag vanaf 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder zijn de kosten 7 euro. Prijzen zijn exclusief btw.

Dat hangt ervan af wat de wensen zijn. Het kan ‘in huis’ gedaan worden door het op het briefpapier vorm te geven, maar vaak levert dit niet een professioneel eindresultaat. Het vormgeven van een jaarverslag door Bureau Jairo kost 39 euro per pagina als het jaarverslag dikker is dan 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder rekent het bureau 49 euro per pagina. Deze bedragen zijn exclusief BTW, stockbeelden en reiskosten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op via post@bureaujairo.nl

infographic jaarverslag

klik op de afbeelding voor een vergroting

Een infographic jaarverslag voor jou!

Voor €199 krijgen organisaties een unieke, overzichtelijke  infographic om de activiteiten van 2019 terug te koppelen aan de achterban. Doorloop het 1-2-3 stappenplan en pak die korting van 95 euro (incl. btw) voor 8 april 2020!