(Communicatie)Bureau Jairo maakt onder andere infographics voor stichtingen. Daarvoor zijn 50+ jaarverslagen van 2018 uitgeplozen en verwerkt in onderstaande infographic. Geïnteresseerd in een infographic? Ik ga graag aan de slag zodat cijfers gaan leven en aantrekkelijk worden weergegeven. 

Een infographic jaarverslag voor jou!

Voor €199 krijgen christelijke stichtingen een unieke, overzichtelijke  infographic om de activiteiten van 2019 terug te koppelen aan de achterban.

Meest gestelde vragen

Dat kan eenvoudig in 3 stappen, Stap 1; Vul het per e-mail toegestuurde excel-formulier met een briefing in.  2) Reageer op het concept met maximaal 2 correctierondes. 3) Betaal de factuur

Dat kon. Bureau Jairo had een korting van 79 euro exclusief BTW indien de opdracht was gegeven voor 8 april 2020.

De aanbieding voor de infographic geldt voor het A4-formaat en de ingevulde gegevens voor een jaarverslag. Als er andere wensen zijn kan daar invulling aangegeven worden. Mail je wensen naar post@bureaujairo.nl en dan laat ik weten of het binnen het bestaande concept past.

Allereerst door een infographic te maken. Daarnaast kan ik ook helpen bij een onderdeel zoals de redactie, feedback, vormgeving. Indien nodig kan ik ook de complete organisatie rondom het jaarverslag verzorgen. Neem contact op voor een prijsopgaaf via post@bureaujairo.nl

De meeste goede doelen koesteren hun ANBI-status omdat donateurs hun giften kunnen aftrekken van hun inkomen bij de jaarlijkse belastingaangifte. Een ANBI heeft sinds 2014 de verplichting om de jaarverslagen en beleidsplannen te publiceren. (publicatieverplichting). Deze informatie moeten stichtingen gratis via internet (hoeft niet op de eigen website) ter beschikking stellen. En bepaalde informatie moet daarin worden opgenomen.

Dat kan zeker. Ook de korting tot 8 april geldt voor uw stichting. Uw organisatie kunnen we de volgende keer meenemen bij het onderzoek rondom de jaarverslagen van 2019.

Dat is afhankelijk van de reacties op het onderzoek van het jaarverslag van 2018 en afhankelijk van de opdrachtgevers. De intentie is er in ieder geval.

De genoemde prijzen zijn exclusief btw, stockafbeeldingen en kilometervergoeding. Vaak zijn stockafbeeldingen en reiskosten niet nodig. De eindafbeelding mag de organisatie gebruiken en toepassen waar nodig. Het bronbestand (Illustrator) blijft eigendom van Bureau Jairo. De genoemde prijzen zijn geldig voor stichtingen. Voor bedrijven gelden andere tarieven. Vraag gerust een offerte op via post@bureaujairo.nl

Dat kan zeker, graag ontvang ik uw jaarverslag van 2019 via post@bureaujairo.nl. Het onderzoek van de jaarverslagen van 2018 is afgerond.

Uiteraard kan dat. Een beknopte terugkoppeling gaat via de telefoon of e-mail. Wil de organisatie een uitgebreidere feedback, het zogenaamde ‘schieten op het jaarverslag’ dan vraag ik daar 5 euro per pagina voor een jaarverslag vanaf 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder zijn de kosten 7 euro. Prijzen zijn exclusief btw.

Dat hangt ervan af wat de wensen zijn. Het kan ‘in huis’ gedaan worden door het op het briefpapier vorm te geven, maar vaak levert dit niet een professioneel eindresultaat. Het vormgeven van een jaarverslag door Bureau Jairo kost 39 euro per pagina als het jaarverslag dikker is dan 16 pagina’s. Voor 15 pagina’s of minder rekent het bureau 49 euro per pagina. Deze bedragen zijn exclusief BTW, stockbeelden en reiskosten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op via post@bureaujairo.nl

Infographic jaarverslag

klik op de afbeelding voor een vergroting

Een infographic jaarverslag voor jou!

Voor €199 krijgen organisaties een unieke, overzichtelijke  infographic( om de activiteiten van 2019) terug te koppelen aan de achterban.

Jaarverslag infographic voorbeeld

A4 Infographic Mission Possible 2019