Sinds oktober 2018 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandige in de communicatiewereld en verhuur ik (Jaïro) me aan verschillende opdrachtgevers zoals:

Near East Ministry

Voor stichting Near East Ministry in Voorthuizen promoot ik christelijke conferentieweken (zogenaamde Reveilweken), ben verantwoordelijk voor de website, digitale en papieren nieuwsbrief en het kwartaal magazine. www.nemnieuws.nl.

Er op uit!

Voor het kinderwerkprogramma ‘Er op uit!’ heb ik de e-mail template ontworpen, verschillende advertenties gemaakt en help bij een promotie campagne via Facebook. www.kinderwerkeropuit.nl

We Find

Voor de organisatie We Find, gevestigd in ‘t Harde, onderhield ik de website Jobfish.nl, schreef artikelen voor web en magazines, verzorgde vormgeving en was betrokken bij drie nieuwe initiatieven: Het nieuwe zendingsplatform onmission.nl, de opstart van een dorpsmagazine De Buurtgenoot en de opstart van een kringloopwinkel TISMOOI.

Communicatie-uitingen
website ontwerpen – wordpress – boekcovers – content manager – website optimalisatie – interviews – artikelen – vormgeving – huisstijl – ideeën – nieuwsbrieven – advertentie ontwerp – adobe suite – engazomaardoor.

Cappuccinootje doen? Dan kunnen we op een ontspannen manier kijken hoe jouw organisatie meer bekendheid krijgt. Let me know!