Opdrachtgever: Near East Ministry
Opdracht: Maak samen met NEM-collega’s een nieuw magazine. (nummer 2 van 3)

Het nieuwe Near East Magazine is vandaag bij de achterban op de mat geploft. Het magazine kreeg door corona een ander thema; ‘vertrouwen’ werd omgebogen naar ‘Leven met Jezus’. Naast de opzet, vormgeving, drukwerkbegeleiding en follow up, schreef ik verschillende artikelen. Waaronder een corona-interview met mensen die vier maanden lang in quarantaine zaten in  Bethlehem, Israël. Het was een eer om een diepte-interview met Klaas Hemke te doen op zijn stukje land in Goudriaan. In de buitenlucht hadden we het over mooie momenten van het leven, maar ook de moeilijke. De achterflap is een special voor kinderen. De zoon van een collega schreef een songtekst, het buurmeisje schreef em netjes op en mijn zoontje maakte de illustraties erbij. Ook de begeleidende fondsenwervende brief kwam van Bureau Jairo. Bekijk het magazine online op neareastministry.nl.

Het volgende NEM-magazine komt uit in oktober. Over twee weken komt het nieuwe magazine van OMF uit ‘Vertel het door’ waarbij Bureau Jairo betrokken is. Ondertussen werken we op de achtergrond aan een nieuw magazine, een jubileum-uitgave van stichting Mission Possible, actief in Oost-Europa.

Nieuwsgierig geworden naar een magazine voor jouw organisatie, informeer eens naar de voorwaarden en neem contact op!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *