Opdracht: vernieuw de website www.watzegtdebijbel.nl qua tekst, vormgeving en SEO binnen de bestaande WordPress omgeving.

Opdrachtgever: Stichting Wat Zegt de Bijbel

Uitwerking: Fase 1 bestond uit een uitgebreide website scan waarbij de menu-structuur, header, footer, teksten en beelden werden geanalyseerd. In het webscan-rapport stonden aanbevelingen om de website weer up-to-date te krijgen.

Fase 2 was de renovatie van de website, waarbij de bestaande teksten werden herschreven. Een nieuwe menu-structuur ontstond en daarbij werden geschikte foto’s geplaatst en werd het design onder handen genomen. Daarnaast werden de formulieren, donatie-module gecheckt en snippets, trefwoorden en een privacyreglement toegevoegd. De werkzaamheden werden in nauw overleg gedaan met de opdrachtgever.

Toen de website ‘klaar’ was is deze over de bestaande website heen gezet en werd een persbericht verstuurd.

webscan, vormgeving, tekstschrijven, website-optimalisatie, wordpress

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *