Opdracht: Vernieuw het kwartaalmagazine qua inhoud, uitstraling en drukwerk.

Opdrachtgever: Stichting Near East Ministry

Uitwerking: Het bestaande magazine van de organisatie was toe aan een totale make-over. Daarbij werd vanaf nul begonnen en werd een briefing uitgeschreven voor een externe vormgever. Er kwam een jaarredactie overleg en een redactieoverleg per magazine, waarbij er het magazine thematisch werd ingestoken met vaste en flexibele rubrieken.

Het resultaat was een strak vormgeven magazine op een papiersoort wat gemaakt was van agrarisch afval (Paperwise). Het magazine is ook digitaal te verkrijgen en werd embedded gepresenteerd op de website. De vormgeving van de eerste nummers werd verzorgd door SuperVisual* en het drukwerk door De Hoop. Het nieuwe magazine is kostenbesparend omdat de communicatie, vormgeving en het drukwerk onder het lage BTW tarief valt.

communicatiestrategie, tekstschrijven, redactie, drukwerkbegeleiding, organisatie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *